1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «Προγράμματα Σπουδών − Σχολικά εγχειρίδια: από το παρελθόν στο παρόν και το μέλλον»

Α΄ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

the_scholar_by_jessie_willcox_smith_poster-red0d3c34a668498babed2da865ff81c9_2i6ak_8byvr_324Tο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης του ΕΚΕΔΙΣΥ, η Παιδαγωγική Εταιρεία Ελλάδος και το PIERCE- Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος συνδιοργανώνουν στις 4, 5, 6 Μαρτίου 2016 στην Αθήνα το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο με τίτλο «Προγράμματα Σπουδών − Σχολικά εγχειρίδια: Από το παρελθόν στο παρόν και το μέλλον». Συνδυάζοντας θεωρία και πράξη, στο πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνονται καινοτόμα βιωματικά εργαστήρια, που διοργανώνονται σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση για την Προώθηση της Ρητορικής στην Εκπαίδευση.

Δείτε όλη την ανακοίνωση εδώ:Ανακοίνωση 1ου Παν. Συνεδρίου Σχ. Εγχειρίδια και στο  http://sinedriosxolikabiblia.weebly.com/ 
Είναι μεγάλη χαρά και τιμή μας η συνεργασία μας με τον πρόεδρο της Παιδαγωγικής Εταιρείας Ελλάδος, τον καθ. κ. Μαλαφάντη, την πρόεδρο του ΕΚΕΔΙΣΥ, κ. Κανταρτζή και με τους εκλεκτούς συναδέλφους του PIERCE. Έχουμε αναλάβει τη διοργάνωση της ζώνης των 20 τουλάχιστον παράλληλων εργαστηρίων που θα πραγματοποιηθεί Σάββατο απόγευμα, 3-7 μ.μ. Ακολουθήστε την ιστοσελίδα μας για έγκαιρη ενημέρωση.