ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

Αθήνα, 10  Σεπτεμβρίου 2022

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ένωσης για την Προώθηση της Ρητορικής στην Εκπαίδευση σάς προσκαλεί στην Ετήσια Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 13.30-14.30 στο Μουσείο Ηρακλειδών (Απ. Παύλου 37, 11851, Θησείο).

 

Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022 στην έδρα της Ένωσης (Ρήγα Φεραίου 23, Ν. Ψυχικό), 7.00-9.00 μ.μ. Εάν δεν υπάρξει απαρτία, που είναι και το πιθανότερο, οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν στο Μουσείο Ηρακλειδών στις 25 Σεπτεμβρίου 2022 από τις 10.00 π.μ. έως τις 17.00 (παράλληλα με τη Διημερίδα Βιωματικής Εκπαίδευσης) με δυνατότητα αποστολής και ψηφιακής ψήφου για τα εκτός Αθηνών και Ελλάδας μέλη μας ή για λόγους υγείας. Παρακαλούνται όσα τακτικά και οικονομικά τακτοποιημένα μέλη επιθυμούν να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο να αποστείλουν σύντομο βιογραφικό (έως δύο σελίδες) με φωτογραφία (προαιρετικά) και α) αναλυτική περιγραφή της γνώσης / εμπειρίας τους που συνάδει με τους σκοπούς της Ένωσης, β) της συμμετοχής τους, με καθε τρόπο, στην έως τώρα δράση και ανάπτυξη της Ένωσης και, κυρίως, γ) με τις προτάσεις / το όραμά τους για την Ένωση και τη Ρητορική στην Εκπαίδευση. Τονίζουμε ότι κατά την επόμενη τριετία θα απαιτηθεί από το ΔΣ αφοσίωση και χρονική δέσμευση, καθώς έχει αναπτυχθεί ιδιαιτέρως το δίκτυο ρητορικής στον ελληνικό χώρο και υπάρχει έντονη ανάγκη υποστήριξης. Παρακαλείσθε να αποστείλετε εγκαίρως υποψηφιότητα έως και τις 16 Σεπτεμβρίου 2022 στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Ένωσης enosiritorikis@gmail.com. Θα ειδοποιηθείτε αυθημερόν για τη λήψη του μηνύματός σας και την ένταξη της υποψηφιότητάς σας στο ψηφοδέλτιο.

Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν μόνο τα ενεργά μέλη που έχουν αποστείλει τη συνδρομή τους (15 ευρώ). Η οικονομική τακτοποίηση των συνδρομών θα είναι δυνατή και κατά την προσέλευση στη Γ.Σ. Με απόφαση του Δ.Σ., προς διευκόλυνση των μελών, το ποσό συνδρομής για τα δύο τελευταία έτη ανέρχεται στα 20 ευρώ.

 ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

  1. Έκθεση πεπραγμένων για τα έτη 2017-2022.
  2. Υποβολή Οικονομικού Απολογισμού ετών 2017-2022 και έκθεση Εποπτικής Επιτροπής.
  3. Προγραμματισμός δράσης για το έτος 2023 – συζήτηση προτάσεων.
  4. Οτιδήποτε άλλο τεθεί προς συζήτηση από τα μέλη.

Η Γ.Σ. είναι ανοικτή και μπορούν να παρευρεθούν και οι φίλοι της Ένωσης.

Advertisement