ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ «À voix haute»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ «À voix haute»

Με χαρά παραλάβαμε πρόσκληση από το CineDoc για την παρακολούθηση της ταινίας «À voix haute», η οποία καταγράφει την πορεία μιας ομάδας φοιτητών από τα προάστια του Παρισιού που παίρνουν μέρος σε ετήσιο διαγωνισμό ρητορικής!

Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ: https://vimeo.com/248123928

Αποκλειστικά για τα μέλη και τους φίλους της Ένωσης, της Ρητορικής Ομάδας Εκπαιδευτικών με τους μαθητές τους και τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του ΠΜΣ «Ρητορική: θεωρία και πράξη» έχουμε κρατήσει, σε ειδική τιμή, 70 από τις 100 θέσεις για την προβολή της Κυριακής, στις 16.00, στον ΔΑΝΑΟ. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή γράφοντας τα στοιχεία σας, έως Πέμπτη βράδυ, στη φόρμα https://docs.google.com/…/16NJ9Tx3_pIBanMnfL4tma07Xis…/edit… και αποστέλλοντας e-mail στο enosiritorikis1@gmail.com και θα ειδοποιηθείτε σχετικά με τις λεπτομέρειες κράτησης και αγοράς των εισιτηρίων.

—————————————————————-

Από το 2009 το CineDoc προβάλλει βραβευμένα ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, τον Κινηματογράφο Δαναό, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, τον Δήμο Βόλου, το ABCinema Πάτρας και το CineCinema Αμαλιάδας. Οι προβολές, που διαρκούν από τον Σεπτέμβριο έως τον Μάιο, συνοδεύονται από παράλληλες εκδηλώσεις με στόχο να ενθαρρύνουν τον διάλογο γύρω από σημαντικά κοινωνικά θέματα και να εμπνεύσουν συλλογικές δράσεις.

www.cinedoc.gr